Sterkste Schakel in Communicatie

De ontknoping van de Sterkste Schakel Verkiezing 2013 zit erop. We zijn sprakeloos, blij verrast en trots. De finaleavond op 12 april in de Wintertuin van Hotels van Oranje is voor Windkracht 10 een onvergetelijke avond geworden. 

Juryrapport
Windkracht 10 is voor jury de onbetwiste sectorwinnaar. Het bedrijf maakte al een goede indruk bij de presentatie en speeddate en werken duidelijk met veel gevoel voor de klant en de relaties om hen heen. Ze hebben een goed beeld van de klanten waar ze voor werken, waar ze niet voor willen werken en waar ze juist wel voor willen werken. Ze hebben goed voor ogen waar de klant hen op afrekent en proberen dit maximaal onder de aandacht te brengen.

3e in het totaal klassement

Juryrapport: “Absolute passie, visionair en maatschappelijk actief.” 
De derde plek in het totaal klassement is de kers op de taart. Deze klapper kwam voor ons onverwachts. Hierover durf je niet eens te dromen. Windkracht 10 was het enige genomineerde vrouwenteam, met 55 bedrijven in competitie, dat maakt het nog eens extra bijzonder. 

Via deze weg willen wij graag van de gelegenheid gebruik maken om Hiroshi Tsujimaru van Sushi Ran en zijn medewerkers te feliciteren met hun overwinning. De Sterkste Schakel Trofee is dé Rijnlandse ondernemingsprijs. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming van de regio Rijnland.