Concept &
Identiteit

Een ijzersterke identiteit is de pijler onder uw communicatie. Wij creëren die op onze ‘eigen wijze’ Windkracht 10 manier. Met een frisse blik, kritische vragen en een luisterend oor brengen wij het speelveld in kaart waarop u opereert. Op basis daarvan ontwerpen we uw unieke identiteit. In woord en beeld. Krachtig en creatief. Onuitwisselbaar en toepasbaar in al uw communicatie-uitingen. Interesse? We ontvangen u met open armen, een goed gesprek en Ripse koffie in de pastorie. 

Logo
Slogan
Identiteitsonderzoek
Corporate tekstconcept
Beeldconcept/fotografie
Helder vooronderzoek

Merkconcept

 

Ontwerp & Campagnes

Het is druk in communicatieland. Mensen krijgen steeds meer communicatie-uitingen voorgeschoteld. Om op te vallen heeft u een tot de verbeelding sprekende boodschap nodig. Een sterke boodschap die mensen blij maakt en tot denken of actie aanzet. De creatieve geesten van Windkracht 10 staan te trappelen om hiermee aan de slag te gaan. Met creativiteit en vakmanschap. Met passie en plezier. En met een duidelijk doel voor ogen: campagnes waar u trots op bent.

Huisstijlen
Brochures
Campagnes
Jaarverslagen

Productlanceringen
Infographics
Fotografie

Online &
Interactief

Een aantrekkelijke, doelgerichte website met een sterke communicatieboodschap die achter de schermen makkelijk is in gebruik. Bij Windkracht 10 krijgt u beide. We vertalen uw wensen in creatieve vormgeving en passende techniek. En leveren uw website af verrijkt met sterke content, creatief beeld, video en een passende inzet van nieuwsbrieven en social media. Met een helder stappenplan in de hand, een bruisend hart en een hoofd vol ideeën staan we in de pastorie helemaal voor u klaar.

Websites
Animatie

Nieuwsbrieven
Intranet
Video
App's

 


STERK NETWERK

Wij werken samen met een netwerk van professionals. Professionals die door ons zorgvuldig geselecteerd zijn. En net als wij werken vanuit een enorme passie voor hun vak, kennis, vakmanschap en persoonlijke aandacht. Vanuit deze verscheidenheid in denk- en creatiekracht bieden wij u complete, effectieve communicatieoplossingen. Uitgewerkt in direct inzetbare communicatiemiddelen met een onderscheidende identiteit in ontwerp, beeld en tekst. 


Neem vrijblijvend contact met ons op!