Communicatie oplossingen

windkracht-10-boom-2019-01.jpg

Concept & Identiteit

Een ijzersterke identiteit is de pijler onder jouw communicatie. Wij creëren die op onze ‘eigen wijze’ Windkracht 10 manier. Met een frisse blik, kritische vragen en een luisterend oor brengen wij jouw missie en de markt waarin jij opereert in kaart. Met die input ontwerpen we je unieke identiteit. In woord en beeld. Krachtig en creatief. Onuitwisselbaar en toepasbaar in al je communicatie-uitingen. Interesse? We ontvangen je met open armen, een goed gesprek en Ripse koffie in de Pastorie. 

Logo
Slogan
Identiteitsonderzoek
Corporate tekstconcept
Beeldconcept/fotografie
Helder vooronderzoek

Merkconcept

 

Ontwerp & Campagnes

Het is druk in communicatieland. We worden allemaal overspoeld met communicatie-uitingen, on- en offline. Om daartussen op te vallen heb je een tot de verbeelding sprekende boodschap nodig. Een sterke boodschap die verrast, mensen blij maakt en tot actie aanzet. Wij staan te trappelen om die voor jou te maken. Met creativiteit, vakmanschap, bezieling en plezier. En met een duidelijk doel voor ogen: campagnes waar jij trots op bent en die jouw (nieuwe) klanten in beweging brengen. 

Huisstijlen
Brochures
Campagnes
Jaarverslagen

Productlanceringen
Infographics
Fotografie

Online & Interactief

Een aantrekkelijke, doelgroep-gerichte website met een sterke communicatieboodschap. Een website die achter de schermen makkelijk is in gebruik. Bij ons krijg je beide. We vertalen jouw wensen in een creatieve vormgeving en passende techniek. En leveren je website op verrijkt met sterke content, creatief beeld, video en handige tools voor nieuwsbrieven en links met social media. Met een helder stappenplan in de hand, een bruisend hart en een hoofd vol ideeën staan we in de pastorie voor je klaar.

Websites
Animatie

Nieuwsbrieven
Intranet
Video
App's

 


Sterk netwerk

Wij werken samen met een netwerk van professionals. Professionals die door ons zorgvuldig geselecteerd zijn. En net als wij werken vanuit een enorme passie voor hun vak, kennis, vakmanschap en persoonlijke aandacht. Vanuit deze verscheidenheid in denk- en creatiekracht bieden wij je complete, effectieve communicatie oplossingen. Uitgewerkt in direct inzetbare communicatiemiddelen met een onderscheidende identiteit in ontwerp, beeld en tekst. 


Wat bezielt jou?

Dat is de eerste vraag die we jou stellen. Nou ja, eigenlijk de derde. Na een warm welkom in de Pastorie, fijn dat je er bent, heb je zin in echte Ripse koffie en mooi uitzicht hé?

Daarna gaan we met je in gesprek. Van mens tot mens. Over wat je doet en creëert met je bedrijf. Wat jou blij maakt, je dromen en je doelen. Over wat je voor je klanten betekent. Welke oplossingen je biedt en welke waarde je toevoegt. Als we dat helder hebben, maken wij voor jou het verschil. En zetten we jouw verhaal met overtuiging en impact in de wereld. Want, dat is wat ons bezielt. Al 20 jaar.


We zijn benieuwd naar jouw verhaal...