Investeert u mee in het ondernemerschap
van onze jeugd?

In het boek Dik Water, dat in september wordt gelanceerd, wordt het speciale ondernemerskarakter in Kaag en Braassem uiteengerafeld en de drijfveren en daadkracht van twaalf ondernemers in woord en beeld vastgelegd. Ter inspiratie, lering en vermaak. En om - als inwoner van Kaag en Braassem - een beetje trots op te zijn. 

Als samenstellers van het boek Dik Water willen wij – Erma Rotteveel, Annemieke de Man en Dimmy Olijerhoek - het stokje van de specifieke ‘Kaag en Braassem ondernemerskracht’ ook op toekomstige generaties overdragen. Daarom investeren we de netto opbrengst van het boek in de leerlijn ondernemerschap die het Bonaventuracollege in Roelofarendsveen in september 2016 opneemt in de onderbouw van het kader/vmbo. Investeert u met ons mee?

Twee manieren om te investeren in Dik Water:

Word aandeelhouder in Dik Water
Investeer mee in de totstandkoming van het boek en de leerlijn ondernemerschap. En help om de unieke ondernemerszin in Kaag en Braassem op de kaart te zetten én over te dragen op de jeugd. In ruil voor uw onmisbare steun ontvangt u één of meerdere exemplaren van het boek Dik Water, een naamvermelding in het boek en een persoonlijke uitnodiging voor de boekpresentatie in september 2016.

Pakket          Investering exlc. btw          Aantal gratis boeken
Pakket 1        € 100,-                                       1 boek
Pakket 2        € 250,-                                       3 boeken
Pakket 3        € 500,-                                       7 boeken

Word aandeelhouder en meld je aan bij Dimmy: info@dimmy.nl

Bestel nu het boek
Het boek Dik Water is vanaf 8 oktober 2016 te koop bij boekhandel Veenerick in Roelofarendsveen. Wilt u meer dan 10 exemplaren aanschaffen? Bestel ze dan voor 1 juli voor slechts € 15,- per boek.

De bestelde boeken overhandigen we aan u op de boekpresentatie waarvoor u een persoonlijke uitnodiging ontvangt. Plaats je bestelling bij Dimmy: info@dimmy.nl

• Een must have voor iedereen in én rondom Kaag en Braassem
• Ideaal cadeau en/of eindejaarsgeschenk
• 160 pagina’s, 12 persoonlijke ondernemersverhalen
• Open gesprekken, eerlijke antwoorden
• Beperkte oplage, formaat 21 x 26 cm
• Meer informatie over de leerlijn ondernemerschap? Download hier de bijlage