Poldertocht

De gezamenlijke ijsclubs uit de gemeente Kaag en Braassem en Rotary Roelofarendsveen organiseren jaarlijks een groots wandelevenement met unieke tochten dwars door het hart van het Groene Hart (gemeente Kaag en Braassem). 

Door elk jaar vanuit een ander dorp in de gemeente Kaag en Braassem te starten, krijgt elke editie zijn eigen, unieke wandelroutes. Niet te missen voor wandel- en polderliefhebber dus! Iedereen die wil, kan meedoen. Er zijn vier wandelroutes, van 5 km, 10,5 km, 15,5 km  en 22 kilometer. Je moet er echter wel rekening mee houden dat je af en toe over polderhekken moet klimmen. Want, de unieke wandelroutes van de Poldertocht voeren je over weilanden, boerenerven en dijken die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek.  

Onderweg kunt u rekenen op een aantal aansprekende Polderverrassingen. Een deel van de opbrengsten van deze dag is bestemd voor de Monique Velzeboer Foundation / Liliane Fonds en voor de organiserende ijsclubs. Al met al meer dan genoeg redenen voor Windkracht 10 om zich hiervoor belangeloos voor dit evenement in te zetten en voor jullie hopelijk om deel te nemen!

Bekijk voor actuele informatie de website

 

Wij ontwikkelden:
• Evenementconcept
• Identiteit evenement
• Communicatie uitingen
• Social media campagne
• Fotografieconcept in samenwerking met Monique Velzeboer

• Belangenloos met als doel een mooie opbrengst voor Stichting Liliane Fonds en de plaatselijke ijsclubs

 

Deze prachtige film is gemaakt door Bas Brand en geeft een goed beeld van een mooie dag in de Polder.