Monique Velzeboer Foundation / Stichting Liliane Fonds

Samen met fotografe Monique Velzeboer heeft Erma (eigenaar Windkracht 10) de stichting Monique Velzeboer Foundation opgericht. De netto opbrengst van de Monique Velzeboer Foundation is bestemd voor het Liliane Fonds. 

Voormalig shorttrackster Monique Velzeboer raakte zelf na een sport-ongeval gehandicapt. Na haar revalidatie heeft ze zich toegelegd op fotografie en is ze zich gaan inzetten voor kinderen met een handicap. In 2012 reisde Monique met onze art director Erma Rotteveel en Wieke Biesheuvel, columniste bij Libelle, naar Indonesië. Monique portretteerde daar de kinderen voor deze kalender en kaarten.

Wij ontwikkelden:
• Kalenders
• Ansichtkaarten
• Nieuwsbrief
• Website

Erma en Monique hebben samen de Monique Velzeboer Foundation opgericht. Ze zijn al ruim een kwart eeuw vriendinnen en ze kennen elkaar van het schaatsen, waarmee ze al heel jong begonnen. Erma: “Monique had meer talent dan ik. Ik ben gestopt toen ik naar de kunstacademie ging en Monique werd meervoudig Olympisch kampioene shorttrackschaatsen.” Door het ongeluk werd alles anders voor Monique, die na haar revalidatie naar de fotoacademie ging.