Julianaschool Overveen

Op de Julianaschool beleeft uw kind de schooltijd van zijn/haar leven. En het leert alles wat het moet kennen én kunnen om moeiteloos uit te vliegen naar het voortgezet onderwijs.

Leer en ontdek! 

Op onze openbare school worden kinderen gezien, gekend en krijgen ze de persoonlijke aandacht die ze nodig hebben. Ze voelen zich hier thuis. Wij ervaren dat in die warme, veilige en stimulerende omgeving leren leuk, uitdagend én ongedwongen is. En dat ieder kind zich als vanzelfsprekend spelenderwijs ontwikkelt tot de beste versie van zichzelf. Ze worden daarin enthousiast, deskundig en met liefdevolle aanmoedigingen begeleid door ons lerarenteam, dat naast onderwijs, ook ervaring uit andere beroepen inbrengt.

We staan voor een eigentijds, breed lesprogramma, waarin ook Engels, digitalisering en het ontwikkelen van vaardigheden en talenten opgenomen zijn. Onze ramen en deuren staan daarom open. Wij trekken eropuit om in onze groene, historische, inhoudsvolle omgeving te leren, te ontdekken en te sporten. Gastdocenten, ouders en verzorgers sluiten bij ons aan om met ons te maken, te doen en te ondernemen: zoals de grote betrokkenheid van de MR en de ouderraad, de Julianaparade, de wandel 3-daagse, een kerstviering met allure, een actie voor het goede doel en nog veel meer.

Dat is de openbare Julianaschool in Overveen. Maar hoe breng je dat goed over aan de (toekomstige) leerlingen, (gast)ouders en/of verzorgers? Windkracht 10 heeft deze uitdaging opgepakt en ontwikkelde een compleet nieuwe identiteit; van naamstelling tot huisstijl, van logo en corporate tekst tot de schoolgids. Julianaschool Overveen, leren en ontdekken. 

Wij ontwikkelden:
• Merk
• Naamstelling/logo
• Fotografie
• Huisstijl
• Schoolgids
• Uitstraling website

 
macbook mock-up Julianaschool.jpg