Fioretti College

Het Fioretti College en het Teylingen College complementeren elkaar zodanig dat zij samen een breed onderwijsaanbod in de Bollenstreek bieden. Daarnaast zorgt het behoud van de eigen identiteit ervoor dat beide scholen herkenbaar blijven, zodat de zorgvuldig opgebouwde bekendheid en uitstraling behouden blijft. 

De leerling staat centraal. Het tot volle bloei komen tijdens de schooltijd is de doelstelling en het resultaat van alle aspecten die tijdens de schoolperiode door het Fioretti College en het Teylingen College aan de leerlingen worden geboden. Het Fioretti College streeft ernaar om de leerlingen een zo veelzijdig mogelijke vorming mee te geven, zowel intellectueel, creatief als op het gebied van normen en waarden.

Wij ontwikkelden:
• Website
• Ouderbrochures
• Schoolgidsen
• Leerlingenfolders
• Informatiekaarten
• Leerlingenkaarten
• Interieurontwerp pand
• Advertenties
• Posters

Nieuwe website

Een nieuwe website voor het Fioretti College en het Teylingen College. Bedenk één online oplossing voor twee samenwerkende scholen die gezamenlijk vijf verschillende locaties hebben. Die uitdaging pakte Windkracht 10 met beide handen aan. Met als resultaat een eenduidige, frisse website waarop iedere locatie met een eigen identiteit naar voren komt. Prettig leesbaar en aantrekkelijk voor leerlingen, ouders, docenten en toekomstige leerlingen. Het ontwerp van de website is responsive. Dit betekent de website meeschaalt met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid of bruikbaarheid. Van computerscherm tot smartphone: het Fioretti College en het Teylingen College staan er compleet en gekleurd op!

Bekijk de website van het Fioretti College

Belettering en wanddecoratie

Hoe cool is dat? Je weg vinden op een middelbare school met behulp van beeldende, creatieve en kleurrijke belettering en wanddecoratie. Op het Fioretti Ccollege is dat sinds de oplevering van het nieuwe schoolgebouw een feit. Windkracht 10 tekende voor het ontwerp en de realisatie ervan. We lieten ons hierbij inspireren door de belevingswereld van jongeren en de lessen die in de verschillende delen van het gebouw gegeven worden. ‘Super gaaf’ is de algemene mening van de leerlingen. En daar zijn we best een beetje trots op.