Erma Rotteveel

Vraagstellingen analyseren en deze vertalen naar een concrete identiteit van een bedrijf, organisatie of evenement. Dat is de kracht van Erma Rotteveel. Vanuit een artistieke en bedrijfsmatige achtergrond koppelt zij uw inhoudelijke boodschap aan een sterk ontwerp.

'Communicatie en vormgeving spelen een fundamentele rol in onze beeldvorming over een bedrijf, organisatie of evenement. Windkracht 10 levert hier een bepalende bijdrage aan.'

Na haar opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam (Willem de Kooning) richtte Erma in 1997 haar bureau Windkracht 10 op. Vanaf 1 januari 2000 is Windkracht 10 werkzaam vanuit de pastorie in het landelijk gelegen Rijpwetering. Naast Windkracht 10 heeft zij samen met Monique Velzeboer negen jaar geleden de Monique Velzeboer Foundation opgericht. Deze stichting zet zich in voor kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden. Ieder jaar maken Monique en Erma samen met Libelle-columniste Wieke Biesheuvel kerstkaarten en kalenders; de netto opbrengst komt ten goede aan het Liliane Fonds. Erma ontwikkelt de concepten, Monique fotografeert, het Windkracht 10 team vervaardigt de producten.

Bel Erma op (071) 501 36 47 of mail naar e.rotteveel@windkracht-10.nl
Je kunt ook onderstaand formulier invullen en versturen.