Gouden Resultaten

Maar liefst 90.000 euro konden wij - Monique Velzeboer en Erma Rotteveel - vorig jaar vermelden op de cheque voor het Liliane Fonds (inclusief verdubbeling van de Postcode Loterij). Wat een gouden resultaat! We willen iedereen hier heel, heel hartelijk voor danken.

En trouwe volgers weten het al: het wordt weer tijd voor de nieuwe kalender en kaarten met dit jaar een extra sport-verjaardagskalender. Samen met Wieke Biesheuvel zijn Monique en Erma afgelopen januari naar Ghana afgereisd en hebben voor de zesde keer een kalender en een schitterende serie kaarten ontwikkeld ten behoeve van het Liliane Fonds. Neem een kijkje en laat u verrassen door onze nieuwe producten. Wij raden u ze u van harte aan! Door het kopen van de producten ondersteunt u het werk van het Liliane Fonds zodat het leven voor nog meer kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden weer perspectief krijgt.

Nieuwe kalender(s), sport-verjaardagskalender en kaartenseries Liliane Fonds 2009: www.moniquevelzeboerfoundation.nl

Kalender en kaartenserie 2009
Elk kind brengt in de kalender een stukje van de fascinerende cultuur van Ghana tot uitdrukking. Vol trots laten de kinderen symbolen zien uit de Ghanese samenleving. Deze gouden Ashanti symbolen vertegenwoordigen eigenschappen die de kinderen hard nodig hebben bij het veroveren van hun plekje in de maatschappij. Het resultaat van deze kalender en de kaartenserie zal u verassen!

Nieuw: sport-verjaardagskalender
Voor deze verjaardagskalender portretteerde Monique de sporters geheel in de kleur goud waardoor deze kalender voor iedere sportliefhebber een lust voor het oog is! Iedere maand een foto van een Olympisch, Paralympisch en/of wereldkampioen met o.a. Minke Booij, Yuri van Gelder, Mark Huizinga en Esther Vergeer.

Nieuw: speciale kalender voor Sligro
Dit jaar hebben wij een speciale kalender in opdracht van Sligro vervaardigd.