Mogen wij u voorstellen, Bart Knegt

Mogen wij u voorstellen. Bart Knegt. Onze nieuwe collega. Wij vielen voor zijn creatieve sollicitatiebrief, de looks van zijn portfolio, zijn enthousiasme, zijn inlevingsvermogen en zijn bewezen ervaring in zowel offline als online communicatie.

Bart viel op zijn beurt voor de mogelijkheid die wij hem bieden om zijn horizon te verbreden. En daarmee doelt hij niet op het fantastische uitzicht van zijn nieuwe werkplek.

Hij vond de weg naar Rijpwetering na ruim twaalf jaar elders gewerkt te hebben als grafisch ontwerper. Bart is naar zijn eigen zeggen een pietje-precies die zich in zijn grafisch werk laat inspireren door onder andere (zelfgemaakte) kunst en fotografie. Voor klanten vertaalt hij die creatieve invloeden in heldere en spraakmakende grafische concepten, die precies vertellen waar het om gaat. Als zijn creatieve honger overdag gestild is, is hij ’s avonds onder andere te vinden op de squashbaan of in een oefenlokaal als gitarist van een hardrockband. Als u persoonlijk kennis wilt maken met deze nieuwe creatieve geest in de pastorie, kom dan gerust eens langs. De koffie staat voor u klaar. Net zoals Bart.

• Groepsfoto LR.jpg