Een sprong in het diepe met John Willemsen

Hij staat al vanaf 2011 te popelen om in het diepe te springen. Zijn droom achterna. John Willemsen wil, naast zijn goedlopende automatiseringsbedrijf INFOGROEN, het Bed & Breakfastconcept VnWal starten. 

Erma Rotteveel en Annemieke de Man daagden hem uit alvast een proefsprong te wagen. In een open gesprek over waarom VnWal – 2,5 jaar en 25 planschetsen verder – nog steeds geen werkelijkheid is. En wat dat doet met een ondernemer pur sang.

Waarom en wat?
Ze zijn voor de OVA op zoek naar de passie van ondernemers en naar interactieve discussies over onderwerpen die ondernemend Kaag & Braassem aangaan. Erma Rotteveel (Windkracht 10), Dimmy Olijerhoek (fotografie) en Annemieke de Man (Conclusio) ontmoeten hiervoor OVA-leden in ludieke, niet alledaagse situaties. En doen hiervan verslag in een digitale nieuwsbrief. In woord en beeld. Informatief en prikkelend.

Het complete interview kunt u hier nalezen.

sprong in het diepe met.jpg